Oliver Tree dovodi svoj rodeo cirkus u Beograd!

Internet senzacija, pevač, producent, autor, režiser i umetnik performansa, Oliver Tree dolazi u čuveni beogradski Dom omladine u okviru svoje oproštajne evropske turneje!

Poreklom iz Santa Kruza u Kaliforniji, Oliver Tree se kroz razne projekte tokom poslednjih deset godina izgradio kao renesansni čovek. Toliko nepredvidiv da gotovo niko da ne može ni da sluti šta će sledeće učiniti, ne ustručava se da zasmeje i rasplače publiku, da ih natera da se duboko zamisle ili da učini da im čak bude i neprijatno tokom  trajanja muzičkog spota.

 

Oliver Tree, Foto: YT printscreen

 

On stvara sopstveni priručnik kako upakovati i servirati pop kulturu u internet dobu. Svestran u svakom smislu te reči, Tree ne samo da istražuje svaki oblik zabave, već i svaki muzički žanr. Njegovo stvaralaštvo ne spada ni u jednu kategoriju. Nije ograničeno. Oliver Tree je stvorio multimedijalni projekat osmišljen tako da preispituje stanovišta o tome šta je umetnost i ni najmanje ga nije briga šta će bilo ko na to da kaže!

Slušamo, kao ilustraciju onoga što ns čeka na koncertu ovog fenomenalnog umetnika, njegovu psesmu iz prošle godine, Life Goes On!

 

Korisnici
Logovanje korisnika