Veliki beogradski koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša JE RASPRODAT

Za najvernije fanove ostalo još 30 paketa (karta plus cd/ploča) na Mascom.rs

 

Ulaznice za veliki beogradski koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) koji će se održati u petak, 3. marta u Domu omladine Beograda su rasprodate. Najverniji i najbrži fanovi benda imaju priliku da na sajtu Mascom.rs nabave svoju ulaznicu za koncert (plus cd/ploča).

Na nastupu u Domu omladine KKN će promovisati novi album „Beton“ u izdanju Mascom-a. Po mišljenju muzičke kritike ovaj album predstavlja jedan od najboljih u dosadašnjoj diskografiji KKN-a. Bend je dosegao još jedan kreativan vrhunac u autorskom i sviračkom smislu. Samouvereno i bez zadrške KKN je preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

 

Crna lista, Foto Nebojša Babić

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend „Crna lista“. Nastup Crne liste počinje u 20.45h. Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle četrdeset godina i pod nazivom „Crna lista“ objavili tri zapažena singla „Ipak bojim se rata“, „Moja borba“ i „Tebi dajem sve“.

Grupu Crna lista listu čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

 

Korisnici
Logovanje korisnika