BOWIE – Moonage Daydream - promocija filma i akcija

Slavimo dolazak filma „BOWIE – Moonage Daydream“ uz specijalnu akciju u MASCOMSTORU

Slavimo dolazak filma „BOWIE – Moonage Daydream“ uz specijalnu akciju u MASCOMSTORU (Čumić, Ušće, Delta, Galerija).

Od 24.11. do 8.12. sva izdanja Davida Bowiea biće na popustu 20%, a od 25.11. na Mascom Instagram profilu deliće se besplatne karte za projekciju filma u Cineplexxu Ušće.

U naše bioskope je stigao dugo najavljivani dokumentarni film „Moonage Daydream“ koji predstavlja artističku stranu i filozofiju jednog od najintrigantnijih umetnika dvadesetog veka – Davida Bowiea.

Reditelj Brett Morgen predstavlja zanimljivu Bowievu životnu priču koja otkriva mnoga njegova lica kroz autentične snimke sa nastupa, snimanja, putovanja uz Davida kao naratora ove neobične dokumentarističke biografije.„Moonage Daydream“ je zvučno obogaćen jedinstvenom muzičkom građom, koja u fokusu sadrži sve prelomne momente umetnikovog razvoja.

Tako je kroz perfektnu muzičku panoramu producent i višedecenijski Bowiev saradnik Tony Visconti, učinio Davidove radove zaista magičnim.

Razlaganjem pojedinih muzičkih celina, postavljanjem novih mikseva poznatih pesama i intenzivnim prisustvom ambijentalnog huka koji je utkan u psihodelični, futuristički i apokaliptični umetnički svet, Visconti je fanovima pružio dublji uvid u Bowievo stvaralaštvo ostavljajući posmatrača i slušaoca često bez daha.

Povodom dolaska ovog filma u naše bioskope MASCOM je priredio prodajnu akciju, od 24. novembra do 8. decembra, u okviru koje je su sva Bowieva izdanja na popustu od 20%.

Upotrebom jedinstvenog koda DB2022 prilikom kupovine sajtu (www.mascom.rs) jednostavno ostvarite popust ili posetite MASCOMSTORE prodajna mesta – Čumić, Ušće, Delta, Galerija.

 

 

Korisnici
Logovanje korisnika