FUNK SHUI – konačno album!

Koncertom u Skopju bend će predstaviti novi album. Skopje, blago vama!

Uz pozitivne utiske iz regiona i šire, potvrđeno je da skopski bend Funk Shui uspešno prevazilazi jezičke barijere u prenošenju muzičke poruke.

Funk Shui su se upravo vratili sa mini evropske turneje na kojoj su u proteklih godinu dana održali koncerte u Londonu, Liverpulu, Beču, Berlinu, Ajndhovenu, Varšavi, Krakovu, Groningenu, kao i 10 koncerata širom Balkana.

Funk Shui je nedavno objavio novi singl „Magla" koji je deo novog albuma „Никогаш Пак” iliti „Never Again".

Singl je dobio sopstveni animirani video i već je dostupan na svim onlajn striming platformama. Animirani muzički spot je pod haubom beogradske FriedTV produkcije (Đorđe Jovanović, Vuk Tatalović i Josip Modli).

Funk Shui je u proteklih nekoliko godina osvojio nekoliko video nagrada i priznanja za spotove za "Meteori", "Veter" i "No Time", kao i brojne nominacije sa ustanovljenih AVMA 2021, HEMI Avards, MVA 2022, Balkan Rok, muzika HR i dr.

 

Funk Shui prilikom uručenja MVA 2K21 nagrada, Foto: MUZZIK

 

Kao najavu ovih događaja, fenomenalni severnomakedonski bend objavio je na svom Facebook profilu:

„4 godine i nekoliko turneja po Evropi i Balkanu kasnije, posebno nam je drago da najavljujemo naš samostalni KONCERT kod kuće, u Skoplju, u Plesnoj dvorani MKC, koji je ujedno i promocija našeg trećeg ALBUM-a „Nikad više“.

Spremamo svež koncert Funk Shui-a u trajanju od najmanje sat i po u kome ćemo, pored selekcije sa prethodnih izdanja, sa uzbuđenjem prvi put odsvirati i novi album u celini.

ALBUM će biti objavljen 31. marta - širom sveta. Radio na 3 kontinenta (SAD, Evropa i Makedonija), album se sastoji od 11 pesama, uključujući „Meteori“, „Veter“, „No Time“ i „Creek“. Posle skoro 4 godine kroz oluje, izlazimo sa nečim novim – pripremljenim izuzetno pažljivo i sa puno ljubavi.”

A što se koncerta u Skopju tiče, evo detalja:
 

Ulaznice za koncert su u prodaji od sutra (7. marta) u 10 časova, onlajn na www.bileti.mkc.mk, kao i na biletarnici MKC-a.

Prvih 100 karata - po ceni od 300 den,

ostalo - 400 den,

a na dan koncerta – 500 dana.

Na koncertu će se prodavati knjižica sa albuma u ​​specijalnom izdanju, kao i raznovrsna nova roba u ograničenom izdanju. (TBA)

Korisnici
Logovanje korisnika