Izabrana je britanska predstavnica za Eurosong!

Mae Muller - I Wrote A Song

 

Nakon što je globalna muzička kompanija TaP Music, koja je zadužena za izbor britanskih predstavnika na prestižnom takmičenju Pesma Evrovizije, završila svoje ekstenzivno traganje za ovogodišnjim predstavnikom, BBC je konačno potvrdio da će ove godine britansku zastavu nositi kantautorka Mae Muller!

U pisanju pesme pod nazivom „I Wrote A Song“ pored Mae učestvovali su i nagrađivani autori Lewis Thompson i Karen Poole – koja je pisala za muzičare kao što su Kylie Minogue, Lily Allen, David Guetta i drugi. Numeru prati i veoma atraktivan muzički video koji je dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Nakon potpisivanja ugovora sa izdavačkom kućom Capitol Records UK, koja je deo Universal Music grupe, Mae nastavlja da se ističe kao jedna od vodećih pop zvezda u Velikoj Britaniji, a dokaz tome su nominacije na MTV EMA i VMA manifestacijama. Od tada njena muzika broji preko dve milijarde slušanja i 5,5 miliona slušalaca mesečno na muzičkoj platformi Spotify.

Ona sada vredno priprema svoj scenski nastup koji će publici predstaviti u finalnoj večeri takmičenja 13. maja pod rednim brojem 26.

 

Korisnici
Logovanje korisnika