Funk Shui u Zappa Bazi!

Pobednici dvije godine zaredom na konkursima AMVA 2020 i MVA 2K21 u dvije kategorije, stižu ponovo u Beograd

 

FUNK SHUI je eklektični kolektiv sa sedištem u Severnoj Makedoniji, vođen nezasitom radoznalošću da istraži nove puteve muzičkog izražavanja. Od svog prvog albuma "Aether" 2012. godine, preko "R.E.M." iz 2015. i EP-a "Impuls" iz 2018, FUNK SHUI se neprestano razvija, usavršava svoju viziju i zvuk. Njihov izlazak iz kategorizacije, najbolje se može razumeti kao doživljaj koji obuhvata različite emocije, stilove i uticaje.

Sa svakim novim izdanjem, FUNK SHUI gura granice moderne muzičke scene, otvarajući jedinstveni put u predefinisanju značenja da budeš doista talentovan i izražajan bend u regionu. Njihov izuzetan rad nije prošao neprimećeno, i bend je pozvan da nastupi na nekim od najprestižnijih muzičkih festivala širom Evrope, uključujući Eurosonic ESNS, Mondo.NYC, MENT Ljubljana, Athens Music Week, PIN Music konferenciju i Liverpool Sound City.

Dostignuća FUNK SHUI su brojna, ali možda nijedno nije tako značajno kao uspeh njihovog singla "METEORI", koji je glasovima regionalne publike muzičkog portala "Balkanrock" proglašen za "Singl godine 2020". Njihova poslednja izdanja, "VETER", "NE VREME" i "MAGLA", praćena su fascinantnim video zapisima, samo su delić onoga što nas očekuje na njihovom novom albumu "Nikogash Pak" koji je objavljen 31. marta 2023. FUNK SHUI je nominovan za HEMI Music Awards 2021 i INES Talents, čime se utvrđuje njihov status jednog od najuzbudljivijih novih bendova u Evropi.

Kako FUNK SHUI gleda prema 2023. godini, bend se fokusira na turneje i pružanje nezaboravnih živih nastupa. Već su obišli veliki broj zemalja uključujući Veliku Britaniju, Poljsku, Austriju, Nemačku, Holandiju, i održali su nekoliko turneja na Balkanu. Nedavno su objavili svoj treći, dugo očekivani album "Nikogash Pak", koji sadrži sve dobro poznate prethodne singlove: "Meteori", "Veter", "Ne Vreme", "Krik" i druge.

Uzbuđenje oko visoko očekivanog predstavljanja njihovog trećeg albuma kulminiralo je sa dva uzastopna rasprodana nastupa u Skoplju, što je dokaz rastuće važnosti i kulturnog uticaja benda.

Svojom nepokolebljivom posvećenosti muzičkoj posebnosti i inovacijama, FUNK SHUI je bend koji će privlačiti pažnju u godinama koje dolaze.

Ulaznice se mogu kupiti u Zappa Baru, Kralja Petra 41, i prodajnim mestima i sistemu Gigstix - https://new.gigstix.com/.../funk-shui-beograd-28-oktobar.../

Promotivna cena: 1200 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Rezervacije na tel. 064/0108011

(Info: Zappa baza najava)

Inače, band Funk Shui je na konkursu za Adria Muzzik Video Awards 2020 bio pobednik u kategoriji za najbolji Fusion video s spotom za pjesmu Meteori a sledeće godine, na konkursu MVA 2K21, pobijedili su u kategoriji za Najbolju kameru u video spotu s videom za pjesmu Ne vreme.

 

 

Korisnici
Logovanje korisnika