Norman Beaker Trio (Mančester, UK) u klubu "Zappa Baza"

 

Norman Beaker Trio (Mančester, UK) održaće svoj tradicionalni godišnji koncert u Beogradu, u ponedeljak 27. novembra 2023. godine u klubu "Zappa Baza" sa početkom u 21 čas gde će promovisati aktuelni studijski album „Running Down the Clock“.

Satnica:

20:00 Ulaz

21:00 Norman Beaker Trio

Ulaznice:

900 RSD - promo cena (ograničen kontigent ili do 13. novembra)

1200 RSD - pretprodajna cena (do 27. novembra)

1500 RSD - na dan koncerta (27. novembra)

Prodajna mesta: Zappa Bar (Kralja Petra 41, Beograd), Tickets.rs i Gigstix.com

 

2015. godine albumom "Live in Belgrade" Norman Beaker Trio instantno je osvojio sve u svetu bluza, naročito hit numerom "Only I Got What Other Guy Want" koja je obrela na samom vrhu internacionalnih bluz lista. Pozitivne kritike iz Velike Britanije, preko Nemačke, Belgije do Kanade samo su ponovo potvrdile njegov status ikone i nespornu reputaciju jednog od najboljih britanskih bluz muzičara.

 

 

 

Tokom 2017. Norman Biker postao je osmi Britanac u 21. veku u USA Blues Hall of Fame.

Norman je negovao prepoznatljivi zvuk tokom čitave svoje karijere bilo svirajući solo ili sarađujući sa najvećim muzičarima bluz, rok, džez, soul i pop muzike sa obe strane Atlantika, uključujući imena kao što su Jack Bruce, Chuck Berry, Buddy Guy, Van Morrison, Chris Farlowe, Larry Garner, Lowell Fulson i B.B. King koji je jednom prilikom izjavio: "Norman je kao beli Freddie King".

Norman Beaker Trio:

Norman Beaker - gitara, vokal

Slavica Tucakov (The Screaming Wheels) - bas gitara, prateći vokal

Marco Mattietti (Vervet) - bubnjevi

Norman Beaker je predvodnik britanske bluz scene više od četiri decenije, veoma cenjen gitarista, pevač, tekstopisac i producent. Zajedno s Vanom Morisonom tri puta zaredom napunio je Royal Albert Hall.

 

Korisnici
Logovanje korisnika