STIGLI SU KIŠNI RAZDRAGANCI 2!

 

Dva vesela autora, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 snimili su prije 3 godine dječji album imena "Kišni razdraganci", a uz dječju glazbenu priču donose i vizualno ostvarenje glazbenih ideja – istoimenu slikovnicu koja je nastajala u istoj priči o Kišnim razdragancima, autorice Lane Letović Perčin.

Tekstualno i glazbeno, u glavi i u srcu Ivanka i Mrle otputovali su u obližnju sobu punu djece – u dječji zbor KAP iz Rijeke te tamo našli pomoć u ideji i izvedbi.

“Našli smo se u želji da nam svaki dan bude ‘HA HA HI HI DAN’, svaki drugi dan da bude ‘PIKNIK’ gdje nemamo ‘TAJNI’, a imamo punu košaru ‘NJAMA NJAM’ hrane, kiša nam ne smeta u ‘KAP-ima’, no treba nam sunce gdje u daljini vidimo kako nam u posjet stiže ‘ALISA’ te u ruci drži ‘BALON’. Naravno da moramo stalno biti zaljubljeni u sebe i u druge, a pjesmom ‘TEŠKA SLOVA’ završavamo pred spavanje veselom borbom u ‘JASTUČEVANJU’ te za kraj, evo ga, ‘ČIČA MIČA’ i za danas završava se ova vesela i lijepa priča”, poručili su nam tada Ivanka i Mrle.

Sada je pred vas stigao novi album pod nazivom Kišni razdraganci 2 a Ivanka i Mrle poručuju:

"Codjeee, naučite sve pjesme i vidimo se na koncertima!

Pesme ćete, vi i vaša djeca, lako naučiti ako ga poslušate par puta na ovom linku a uživo ih možete sresti i pjevati zajedno snjima do kraja godine na sledećim mjestima:

16.12.  Rijeka, ZTC

17.12.  Malinska

31.12.  Zagreb, Trg kralja Tomislava u Ledenom parku: 11.30 sati doček za najmlađe

 

Slušamo pjesmicu i gledamo spot s prethodnog albuma, IVANKA & MRLE i DJEČJI ZBOR KAP izvode za vas KAP.

 

Korisnici
Logovanje korisnika