Sea Star Festival 2024 u Umagu

 

I ove godine, prema službenim podacima ZAMP Hrvatskog društva skladatelja Ultra i Sea Star su najprodavaniji festivali u Hrvatskoj! Drugu sezonu zaredom splitski i umaški događaj zauzimaju sam vrh ljestvice, a slijede ih Hideout, Mo:Dem i Dekmantel Selectors.

Sjajan rezultat Sea Staru je donijela publika koja je ulaznice kupovala u više od 40 zemalja svijeta kako bi u laguni Stella Maris uživali u nastupima elektro divova The Prodigy, maestralnog Robina Schulza, nadahnutih Indire Paganotto, Mahmuta Orhana, Senidah, Hiljsona Mandele, Grše i mnogh drugih.  Uspjeh Sea Star dodatno dobiva na značenju jer je ZAMP proteklu 2023. potvrdio kao najjaču godinu u povijesti hrvatske glazbene scene po broju održanih koncerata i priredbi!

Držanje samog vrha festivalske scene u Hrvatskoj ogroman je vjetar u leđa Sea Staru uoči šestog izdanja koje dolazi od 23. do 26. svibnja.  Svoje nastupe u Umagu već su potvrdili slavni britanski producent i DJ Hot Since 82, tech-house velemajstori Artbat, multitalentirana R&B senzacija INIKO, techno kraljica Deborah de Luca te regionalni heroji – grupe Joker Out i Buč Kesidi koji svi čine headlinere glavne pozornice prvog dana.

Još bolje su prodajne brojke jer je dolazak na festival, kojim se već tradicionalno lansira i festivalsko ljeto i nova sezona već je potvrdilo više od 3500 fanova iz 23 zemlje svijeta! 

U ponudi su trenutno ulaznice po promo cijeni od 44 eura, uz čak 40% popusta na finalni iznos, a kupiti se mogu ovdje, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

 

Korisnici
Logovanje korisnika