Iskaz i dram žurkom Osamdesete na Zappa barci s vama proslavljaju 5. rođendan magazina HIGHWAYSTAR

 

Highwaystar magazin je osnovan 22. januara 2019. godine i velika proslava jubilarnog petog rođendana biće organizovana u beogradskom klubu Zappa Barka 29. marta 2024. godine. Na rođendanu će nastupiti bendovi dram i Iskaz, a nakon njih će se održati Highwaystar Osamdesete žurka.

Magazin Highwaystar je muzičko-kulturni magazin koji je tokom godina postao jedan od najznačajnijih muzičkih magazina ne samo u Srbiji, već i u celom regionu. Dovoljni dokazi za to jesu samo neke od nagrada koje je poneo Highwaystar kao ona za najbolji sajt u domenu „Zabave“ u okviru PC Press dodele nagrada 2022. godine, ali i da je osnivač magazina Rastko Tomić proglašen za jedno od 10 najperspektivnijih mladih lica u muzičkoj industriji na prostoru bivše Jugoslavije 2023. godine po mišljenju inicijative New Faces.

Dram je sint indi rok bend poznatiji kao bend koji koncerte pretvara u igranke i energetske bombe, a sada sve prljavijeg rokenrola, nastao je iz flerta moćnih gitarskih sekvenci, toplih retro sint fraza i tri mačo vokala koja ležu preko bombastičnih bas i bubanj deonica. dram iza sebe ima dva studijska albuma, debitantski “Nećemo promeniti svet” (2019.) i “Previše svega” (2022.), kolekciju najpatetičnijih, anksiozno-nezrelih i plesno-depresivnih pop pesama o dražima i strahovima mladosti. Pre manje od mesec dana su održali rasprodat solistički koncert upravo u Zappa Bazi.

 

 

Iskaz je etablirani bend koji je nastao 2006. godine i iza sebe ima mnogo godina iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope. Sa svojia 4 izdata albuma predstavlja stil koji je najlakše opisati kao energetsku bombu. Stilski često predstavljen kao kombinacija sastava The Prodigy, Rage Against The Machine i Likin Park , može se reći da je njihov miks hip hopa, roka, metala, regea i elektronike upravo to. Jedna od osnovnih karakteristika benda su saradnje sa eminentnim muzičarima iz različitih žanrovskih struktura. Tako se između ostalih na njihovim albumima mogu čuti: Ritam Nereda, Elemental, Ničim Izazvan, Goblini, Marčelo, Bad Copy, Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Timbe, Struka, Bvana, Mikri, Eyesburn, Sunshine, Guano Apes, Bvana, Mikri, Prti Bee Geei mnogi drugi.

 

 

Ulaznice za veliku beogradsku proslavu možete kupiti online preko tickets.rs kao i na svim njihovim prodajnim mestima po ceni od 800 dinara. Na dan proslave cena će iznositi 1000 dinara.

Highwaystar osamdesete žurka, kako joj i samo ime kaže, vratiće vas u osamdesete godine dvadesetog veka gde ćete steći utisak da se nalazite u filmovima “Crni bombarder”, “Kako je propao rokenrol” ili seriji “Crno bijeli svijet”.

To će učiniti kroz nezaboravnu plejlistu na kojoj će se naći i domaći i strani hitovi – od onih kao što su „I Just Died In Your Arms“, „Time Of My Life“, „Gold“, „Danger Zone“, „Footloose“, „Rasputin“ i „Stayin' Alive“ preko izvođača kao što su Laki pingvini, Prljavo kazalište, Dino Dvornik, Roxette, Denis & Denis, Haustor, Zabranjeno pušenje, Whitesnake, Eurythmics, Men At Work, U škripcu, Idoli, Bon Jovi, Michael Jackson, Riblja čorba, Kiss, Billy Idol, Neki to vole vruće, Videosex, EKV i mnogi drugi, ali i muzika iz svima nam omiljenih filmova kao što je pomenuti „Kako je propao rokenrol“.

Osim hitova, možete očekivati i neočekivano – bisere koje niste znali da znate i pesme koje niste čuli sto godina a obožavate ih!

Uskoro će biti objavljeno još datuma žurki, a vi do tada spremajte autfite, jer je cilj da svi zajedno vratimo osamdsete u modu". (info: promo)

 

Korisnici
Logovanje korisnika