Ana Popović u Barutani slavi dve decenije karijere

Ana Popović s bendom ponovo u svom rodnom gradu

Čuvena blues gitaristkinja i pevačica Ana Popović nastupiće sa svojim bendom u nedelju 22. maja, od 20 časova, u okviru evropske turneje na kojoj promoviše svoj poslednji album „Live for Live“.

Svoj povratak u rodni grad i proslavu dve decenije na sceni Ana Popović sa radošću najavljuje i kaže da su joj naročito dragi koncerti u Beogradu, budući da se ne dešavaju baš često.

 

 

„Nastup u mom rodnom gradu ne može da se poredi sa bilo kojim drugim. Jedva čekam da u Barutani 22. maja sa svojom publikom proslavim dve decenije od osnivanja benda i podelim novi zvuk i sve što me je inspirisalo proteklih godina. To će biti veliki miks svih mojih pesama i albuma. Dolazim sa šestočlanim bendom. Biće dosta funka, bluesa, rocka i soul muzike. Oni koji vole gitare imaće priliku zaista da uživaju, ali na sceni će biti i duvači… sve u svemu jedan dobar groove. Bend se uveliko raduje što dolazimo u Beograd jer znaju koliko to meni znači, koliko je naša publika divna.

Promovišemo live album „Live For Live“, u slobodnom prevodu na srpski Živimo za uživo. To je presek moje karijere, jer je 2020. godine bilo 20 godina otkako sam osnovala bend pod svojim imenom. I taj album je kompilacija pesama u novim aranžmanima, sa raznih ploča iz različitih perioda mog muzičkog razvoja („Trilogy“, „Like it on top“, „Can you stand the heat“ itd)“ poručuje Ana Popović pred koncert u Beogradu.

 

Ulaznice za ove koncerte u organizaciji Strangefear su u prodaji putem Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, kao i Cooltix onlajn platforme.

Slušajte You Got the Love požurite po karte za koncert, ovo ne treba propustiti

Korisnici
Logovanje korisnika