Slavljenički koncert Atheist Rapa

Ovog vikenda u Barutani 1000 koncert grupe Atheist Rap 

Ovog vikenda u beogradskoj Barutani na Kalemegdanu publika će imati prilike da uživa u hiljaditom koncertu sastava Atheist Rap.

Jubilarni hiljaditi koncert legendarnog novosadskog punk rock benda Atheist Rap biće održan u Barutani u petak 20. maja, sa početkom u 20 časova. Tom prilikom ovaj sastav proslaviće i 33 godine karijere i svojim fanovima prirediti spektakularan nastup.

 

 

Tim povodom članovi benda poručuju: „Hiljaditi koncert benda je nešto što nismo mogli ni da zamislimo da će nam se desiti kada smo počinjali, a i pre samo dve godine kada je počela pandemija, nismo bili sigurni da li ćemo dogurati do te cifre, iako nam je falilo još samo malo do jubilarnog broja nastupa.

Međutim, pregurali smo kao ekipa sve nedaće u ovim olovno teškim vremenima i dočekali smo priliku da zajedno sa našim fanovima proslavimo ovaj nama, a verujemo i njima, veliki i dragoceni jubilej. Koncert u Barutaniće biti održan pre svega u čast svih koji nas bodre u prethodne 33 godine i bez kojih ne bismo danas bili tu gde jesmo. Upravo zbog njih ovog puta sviraćemo set listu koja će biti izbor najznačajnijih pesama benda iz svih perioda postojanja benda, ali i tri potpuno nove pesme koje publika u Beogradu nije još imala priliku da čuje uživo. Što se nas tiče, možemo sportskim žargonom da najavimo da ćemo ostaviti srce na terenu. Hiljaditi koncert se dešava samo jednom u karijeri i potrudićemo se da svima ostane u najboljem sećanju“.

Ulaznice za ovaj koncert u organizaciji Strangefear su u prodaji putem Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, kao i Cooltix onlajn platforme.

Slušajte Atheist Rap u pesmi Ne bi bilo fer i pspemajte se za koncert!

 

Korisnici
Logovanje korisnika