Pulp Fiction slavi 30. rođendan u Tvornici Kulture u Zagrebu

 

Prije točno 30 godina prvi je put prikazan danas kultni Tarantinov film Pulp Fiction. U četvrtak 21. ožujka, 4:AM agency i Core Event platforma za prodaju ulaznica obilježit će 30 godina Pulp Fictiona u Tvornici Kulture s vizualno-glazbenim koncertnim spektaklom uz The Quarantinos – Tarantino tribute bendom!

Povodom 30. obljetnice ovog kultnog filma i soundtracka koja će se obilježiti različitim događanjima u cijelom svijetu, i Zagreb će dati svoj hommage Pulp Fictionu. 

4:AM agency i Core Event platforma za prodaju ulaznica u četvrtak 21. ožujka s početkom u 21h pozivaju sve Tarantino i Pulp Fiction fanove na nezaboravni događaj u Tvornicu Kulture, u sklopu kojeg će nastupiti jedinstveni The Quarantinos – Tarantino tribute bend.

The Quarantinos – Tarantino Tribute Band posvetio je svoje glazbeno djelovanje nezaboravnim sound trackovima iz genijalnih Tarantinovih filmskih ostvarenja.  Oduševit će vas glazbom koja prati najbolje filmske scene iz svih Tarantinovih filmova na velikom platnu, uz mnoštvo likova na sceni koji kao da su izašli iz njegovih filmova. Moćni vokali i puhačka sekcija odvest će vas u svijet Quentina Tarantina i ponovno oživjeti kultne scene njegovih remek djela. 

Early Bird ulaznice po cijeni od 16 eura, te VIP Early bird ulaznice po cijeni od 20 eur dostupne u sustavu CoreEvent

Korisnici
Logovanje korisnika