Mayales - Vilo od postelja

Nežna, ljubavna pesma s albuma Domovina

Od poslednjeg spota Mayalesa je prošlo oko devet meseci, i to je bio video za veoma voljenu i zapamćenu pesmu “Montreal”, snimljenu u saradnji s Mary May.

Vreme koje je prošlo od Montreala, bend je posvetio koncertnoj promociji svog poslednjeg albuma „Domovina”, a sada stiže novi singl Mayalesa koji po mnogo čemu iskače od ostatka albuma, prvenstveno zbog činjenice da se radi o jedinoj ljubavnoj pjesmi na albumu koji se bavi ozbiljnim pitanjima ovog teškog vremena u kome živimo.

 

Mayales, Foto: YT printscreen

Možda je „Vila od postelja” upravo zbog toga toliko dugo čekala svoj red za objavljivanje a izuzetno lepi video koji je za ovu pesmu napravljen potpisuje Tvrtko Vidokk. U spotu se pojavljuju: Tajana Dedić-Starović, Petar Beluhan i Vlado Mirčeta a izvršni producent je bio Petar Beluhan.

Ova pesma i album izašli su pod etiketom Aquarius Records HR.

Inače, grupa Mayales je na nedavno završenom konkursu za Muzzik Video Awards 2K21 bila nominovana u dve kategorije: Za Najbolju glavnu ulogu u spotu bila je nominovana Nikolina Majdak za spot „Adio Galioti“ grupe Mayales, a spot za pesmu Montreal Mayales i Mary May bio je nominovan u kategoriji Najbolja koreografija u video spotu i to Dina Ekštajn i mlada umetnica Luna Beluhan.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika