Bvana iz Lagune - Svet Pokreće ške

Nova pesma i zapažen spot beogradskog repera

Beogradski reper Bvana aka Nikola Ćosić, objavio je novi spot za pesmu „Svet pokreće ške” sa albuma „Zelena glava i magični kamičak” koji predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo.

Renato Miskolci, sa kojim Bvana već ima uspešnu dugogodišnju saradnju, u ovom spotu potpisuje kameru, montažu i režiju.. U ovom spotu se pojavljuju gumci Nenad Heraković i Đurđina Radić.

 

Bvana iz Lagune, Foto: YT printscreen

 

„Zahvalan sam na prilici da radim sa glumačkim veličinama kao što su Nenad Heraković i Đurđina Radić kao i sa talentovanim Renatom Miskolcijem i sa celom CODE produkcijom. Takođe, želeo bi da se zahvalim svim dragim prijateljima koji su na ovaj ili onaj način doprineli stvaranju ovog videa. Pesma odudara od mog standardnog fazona i mislim da će ljudima biti zanimljivo da čuju i vide nešto drugačije od mene“, izjavio je Bvana povodom objavljivanja novog spota.

Muzika u ovoj pesmi radio je Hristian Ivanovski, za tekst je, naravno, bio zadužen Bvana, dok je mix i master delo Janzooa.

Izdavač je Glitch Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika