Logic i njegov Highlife

Najava osmog studijskog albuma „College Park“, koji izlazi 24. februara

U saradnji sa glavnim tvorcem čuvenih filmova „Clerks”, Kevinom Smithom, najnoviji muzički video repera Logica za njegovu stoner rock himnu „Highlife” ponovo okuplja glumačku ekipu filma. U videu se pojavljuje Logic kao zvezda na originalnom setu Quick Stop u Nju Džersiju.

„Činovnici“ (1994) prate svakodnevicu službenika Dantea i Rendala u prodavnici u Nju Džersiju. „Clerks II“ je premijerno prikazan 2006. godine, a „Clerks III“ 2022. godine. Svi filmovi „Clerks“, zajedno sa drugim Smitovim radovima, kao što su „Mallrats“ (1995), „Chasing Ami“ (1997) i „Dogma“ (1999). ), deo su njegovog izmišljenog univerzuma, koji se naziva „View Askewniverse.”

Logic se dugo divio radu Kevina Smitha. Smith je direktno poručio reperu na Instagramu da se pridruži „Clerks III“, ali je reper propustio taj poziv. Kada su se kreatori povezali, njihovo prijateljstvo je evoluiralo u saradnju sa muzičkim spotom „Highlife“.

 

Logic, Foto: YT printscreen

 

Pesma „Highlife“, najnoviji Logicov singl posle „Wake Up“, deo je njegovog predstojećeg osmog studijskog albuma „College Park“, koji izlazi 24. februara.

Naslov albuma upućuje na grad Merilend gde je pisao i snimao repove 2011. dok je živeo na kauču u podrumu svog prijatelja Big Lenboa. Koristeći autobiografske priče o njegovoj godini u College Townu, album slavi reperovo umetničko putovanje, kao i njegov novi početak.

Logic poseduje dve nagrade Grammy, zajedno sa nekoliko zlatnih i platinastih sertifikata i prikupio je preko 8 milijardi strimova sa hitovima kao što su „1-800-273-8255“ i „Everiday“. (Izvor: Variety)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika