Lep početak za mladi beogradski bend Tomato

„Put oko sveta“ najavljuje promociju albuma u Klubu Fest u Zemunu, 16-og marta

 

„Jedan svet je moje mesto, a drugi je tvoje,

moje mesto tvoj svet gleda često“

 

Evo nečeg potpuno novog i već neodoljivo simpatičnog: radi se o mladom beogradskom bendu po imenu Tomato koji je pre neki dan objavio stvar pod naslovom „Put oko sveta“. Ovo je uvod u debitantski album koji se zove „Sa zidova grada", koji su krajem oktobra prošle godine najavili prvim singlom, „Švabica".

 

Tomato; Foto: YT printscreen

 

@tomatobend čine: Vokal i ritam gitara -Matija Savković, solo gitara - Tomislav Škobo, bas gitara - Aleksa Matejić, bubnjevi - Nikola Timotijević i prateći vokal - Milica Aleksić, koja je ujedno i režirala ovaj veoma lepi spot.

Tekst za pesmu Put oko sveta napisao je Matija Savković, muziku i aranžman  potpisuje ceo Tomato bend a za snimanje i mix bio je zadužen Nebojša Brdarić.

 

Tomato, Foto: YT printscreen

 

Osim režiserke Milice Aleksić, u radu na spotu učesvovale su i direktorka fotografije Anja Simić i montažerka Jovana Andrijašević a uloge su tumačili članovi benda i prijatelji, dakle, Matija Savković, Milica Aleksić, Tomislav Škobo, Anja Bjegović, Nikola Timotijević, Jelena Šapić, Aleksa Matejić i Aleksandra Popadić.

ALBUM:YOUTUBE 

SPOTIFY

Svoju koncertnu promociju najavili su na društvenim mrežama pa evo i linka:  https://www.facebook.com/events/s/tomato-promocija-albuma-sa-zid/928095518217279/

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika