Dani Dimitrovska - Ima Ljubov Vo Nas

„Ja sam predajnik, a izvor je Vesna Malinova, prijateljica, sestra i kompozitor već 23 godine" rekla je Dani

 

Makedonska pjevačica Dani Dimitrovska, objavila je novu pjesmu pod nazivom „Ima ljubov vo nas“ i video spot koji je promovisala na sastanku sa predstavnicima sedme sile u skopskom klubu „Audio Kultura“.  Pevačica je ovom prilikom rekla da se vraća tvrđem rock zvuku i naglašava prave vrijednosti u kojima je ljubav na prvom mjestu.

„U nama je ljubav, izjava je koja će nam, ako se ponavlja kao mantra, doneti mir i saosećanje prema svima. Poruka je da budemo pozitivni, a spas od negacija u kojima živimo je muzika koja će nas inspirisati“ rekla je Dani predstavljajući novu pjesmu.

Pesma je najava novog, četvrtog albuma koji Dani priprema u saradnji sa Vesnom Malinovom, koja je autorka muzike i teksta za "U nama je ljubav".

„Ja sam predajnik, a izvor je Vesna Malinova, moja vječna inspiracija, i i to traje od 2001. godine, kada je počela naša saradnja. Eto, imam čast da mi bude prijateljica, sestra i kompozitor 23 godine" rekla je Dani.

U novoj pjesmi "U nama je ljubav" Jordan Manov se pojavljuje kao aranžer i instrumentalista (bas, gitara i bubanj), u čijem studiju je snimljena. Finalni miks i mastering uradio je Dejan Momirovski u studiju "Xxel". Spot je režirao Mario Stanković, a producirala "Two by Four". (Izvor: Radio G, Gostivar)

 

https://www.youtube.com/watch?v=lOvfkZEupQ0

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika