Radio Rambo Amadeus je jedinstvena radio stanica na ovim prostorima

Uskoro, Radio RA na novoj aplikaciji i u novom ruhu, zajedno sa svim MUZZIK radio i TV  stanicama!

 

Na današnji dan, prije tačno godinu i po dana, među radio stanicama koje su dio programa porodice MUZZIK, počela je da se emituje jedinstvena stanica na ovim prostorima: RADIO RAMBO AMADEUS.

Na ovom radiju se emituje neverovatan broj audio numera, klipova, dijelova proba, isečaka iz intevjua, dijelova velikog broja koncerata, svega onoga što je prikupljeno u karijeri Svjetskog Mega Tzara tokom dugog niza godina.

 

Tweet na današnji dan prije godinu i po

 

Njegovi fanovi i brojna publika imaju priliku da slušaju snimke koje ne mogu da čuju ni na jednom drugom mjestu, pa je tako ovo zaista jedinstven program. Povremeno, Rambo Amadeus napravi emitovanje uživo, dođe u studio i razgovara sa svojim slušaocima ili u goste dovede nekog zanimljivog sagovornika i snima svoj jedinstveni podcast pod nazivom Nadcast.

U tom smislu, imamo da najavimo lijepu vijest da će uskoro, početkom oktobra mjeseca, RADIO RAMBO AMADEUS kao i svi drugi radio i TV programi MUZZIK-a, biti preseljeni na novu aplikaciju koja će moći da se downloaduje i preko koje će slušanje fantastičnog izbora muzike u svim žanrovima koje volite biti još lakše i ljepše.

Pratite naše najave, čeka vas obilje najnovije, najzanimljivije, drugačije i brižljivo odabrane muzike na našim kanalima!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika