Polarni Fazani u poseti Muzzik Televiziji - njihovu muziku i slične egzibicije možete slušati na MUZZIK RADIO i TV kanalima MUZZIK, HARD ROCK i KAFANA

Autor vijesti: Mihajlo Kitevski

Bilo je pitanje vremena kada će predivna pank ekipa iz Niš(a) posetiti Muzzik TV. Ukoliko ste ovih dana pratili medije, sigurno ste čuli za njihov novi singl  ,,Kruna“ koji je urađen sa gostujućim muzičarem, kraljem estradne scene, Bobanom Zdravkovićem. Da da... Boban Zdravković i pank. Pročitali ste dobro!

Članovi grupe Polarni Fazani, Srđan Petrović i Ivan Vojvodić su nas danas posetili i počastili domaćom rakijom baš onako kako treba – “s juga”. Nije samo domaća već FAZANSKA! Imali smo kratak razgovor, onako malo opušteniji od ostalih sa kojima se oni susreću u poslednjih nedelju dana. Kod nas je razgovor bio prilično opušten, onako ortački, sa kaficom i raznoraznim tračevima. Toliko je dobar provod bio, da smo morali malo i da odsviramo neku ludačku notu, a i da se pritom uslikamo!

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo što su pored svih prekomernih obaveza i planova u toku dana stigli i nas da posete. Velika nam je čast bila ugostiti ovu ekipu. Sledeći put očekujemo i ostatak ekipe u prostorijama Muzzik TV-a, na neki ozbiljniji intervju, po mogućstvu i Bobana Zdravkovića! Zanima nas njegova definicija – Bobanizacije.  

Kako ne bismo bili pokvarena gramofonska ploča koja se ponavlja istim informacijama koje ste dobili u poslednjih nedelji i po dana, predlažemo vam da odslušate pesmu! Nećete zažaliti!

U nastavku, jer ne postoji bolje objašnjenje o novom singlu „Kruna“, citiramo gitaristu grupe Srđana Petrovića - ,,Hteli smo da budemo autentični mi, autentičan on. Mi izlazimo iz nekog hardkor miljea, a on je iz nekog narodnog melosa, ali je grčki prizvuk. Mi ga svi volimo kroz taj njegov grčki period. I pesma je napravljena tako: na osnovu refrena su pravljeni stihovi, gde smo svi u bendu bacali ideje, jer nam je trebalo da priča ide kroz grad Niš, tako da smo nabacivali pojmove, fore, izraze koja bi se uklopili u priču koja vodi da pevač benda ulazi u kafanu gde zatiće Bobana kako peva".

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika