Četvrti po redu kaštelanski Lovestock!

Magična lokacija, poznati umetnici i izvanredna produkcija čine ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove

Kaštelansko pozorište po četvrti put organizuje kaštelanski festival ljubavi, koji će biti održan od 16. do 19. juna 2022. godine.

– Postoji izreka koja kaže kako je muzika ljubav u potrazi za rečima. Kaštelani su i ove godine odlučili da poklone ljubav svima. Tom prilikom organizovana su tri festivalska dana koja uključuju koncertne večeri, ali i dvodnevni program za decu – navode organizatori.

Prva tri izdanja kaštelanskog festivala ljubavi očarala su mnogobrojnu publiku i izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Kaštela, kao i prihvaćenosti od strane domaćina.

Kroz festival dosad je prošlo više hiljada posetilaca koji su uživali u nezaboravnim nastupima muzičara, kao i različitim muzičkim žanrovima žanrovima, poput elektronske muzike, rocka i bluesa koji dominiraju globalnim zvukom.

Magična lokacija, poznati umetnici i izvanredna produkcija čine ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove.

Da bi stvari zvučale još bolje, festival se nalazi u samoj blizini mora, na svega nekoliko koraka od centra Kaštel Lukšića.

Pored sjajno opremljenog prostora festivala, može se rezervisati smeštaj u hotelima, vilama i apartmanima u krugu od nekoliko stotina metara od Lovestock festivala. Uz sve to, Kaštela pružaju i nezaboravne doživljaje u susretima sa lokalnim vinarima, magičnim dvorcima i prirodom,  kao i legendom o ljubavi Miljenka i Dobrile koja Kaštela s pravom svrstava u “storytelling“ destinacije.

Četvrti Lovestock festival će ove godine biti održan od 16. do 19. juna na predivnoj lokaciji Novog parka u Kaštel Lukšiću.

Koncertni program počinje u 20:30 časova, a dečji u petak i subotu od 10:00 do 12:00 časova.

– Za ovogodišnju produkciju pobrinuće se “Cash Sound“ team koji zna kako da napravi odličan zvuk i izgled same bine na kojoj će nastupiti M.O.R.T., Daliborovo granje, Šumski, Stonebride, The Screaming Wheels, Tight Grips, One Dread i Cheeky. Od ove godine počinjemo i sa predstavljanjem kaštelanskih muzičara pa će se na binu popeti grupe Tvrtko stijena i Grim Burns – rekao nam je umetnički direktor festivala Joško Grgin.

– Ideja vodilja za ovogodišnji odabir muzičara bio nam je kvalitet i originalnost izvođača i njihova izražajna različitost, kako bi zadovoljili različite ukuse publike – navodi Grgin, koji je uz večernje koncerte najavio i Dečji Lovestock koji će se održati u jutarnjim satima petka i subote uz vodstvo Nataše Jukić.

Ulaz na sva festivalska dešavanja i ove godine je besplatan.

– Dobrodošli su svi oni ljudi koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namere bez ikakvih predrasuda,  jer Lovestock festival je mesto koje širi slobodu, ljubav i sreću – dodao je Grgin.  (Izvor: headliner.rs)

Na ovogodišnjem Lovestocku nastupa i fenomenalni novigradski bend Screaming Wheels, čiji je spot, inače, u konkurenciji za nagrade ovogodišnjeg Muzzik Video Awards konkursa čiji će se rezultati znati 21. juna, na svetski Dan muzike.

 

Korisnici
Logovanje korisnika