Koncert NOCTURNAL WAVES će se ove godine održati u klubu Fest!

Fenomenalna prilika za ljubitelje sintetizovanog i mračnog zvuka!  

Koncert pod nazivom NOCTURNAL WAVES odrzaće se 27. avgusta 2022. godine u klubu Fest na adresi Gradski park 2, Zemun (Hala Pinki) sa početkom u 20 časova. Ovoga puta, dobićemo priliku da čujemo tri izvođača koji se žanrovski podudaraju kombinujući industrial, synth/darkwave/dark-electro/dream pop.

Edges je samostalni projekat umetnika iz Los Anđelesa koji se nedavno preselio u Evropu i izdao za gothic izdavačku kuću "Swiss Dark Nights". Edges kombinuje elemente zvuka darkwave-a, shoegaze-a i dream pop-a. Debitni album FRAGMENTIA odjekuje melanholijom bendova iz 80-ih kao što su The Cure i New order, dok održava punk rock energiju svojih južnokalifornijskih korena (što je posbeno primetno na live nastupima)

Watertarum je Misha Nyman-Sramkova, producent, tekstopisac i vizuelni umetnik iz Beča. Jednočlani projekat koji istražuje tamne aspekte elektronske muzike, ostavljajući prostor za dalju interpretaciju slušaoca. Uživo je debitovala 2019 godine. WARTERAUM je izbacio tri EP-a, uporedo praveći talase sa izdanjem iz 2021 godine "New wave". Dobrodošli u budućnost koja vam donosi "Mars delta".

Asphalt Chant je dark-wave bend iz Beograda. Nastao je 2007. godine i aktivno se bavi izvodjenjem autorskih pesama kroz samostalne koncerte i muzičke manifestacije u Sribiji i u insotranstvu. Bend je nastupao na mnogobrojim festivalima kao što su Exit, Festival srpskog podzemlja, Dev9t, Starwood. Britanski novinar i autor knjiga na temu subkulture Mik Merser (Mick Mercer), u izdanju Music to Die for: The International Guide to Today’s Extreme Music Scene (2009), svrstao je Asphalt Chant među istaknute bendove koji čine predstavnike u žanrovima ambijentala, ‘cabaret noir’-a, ‘dethrock’-a, gotika, horor panka, ‘melodramatic song’-a, post-panka i ‘psychobilly’-a.

Ne propustite ovu priliku da čujete fenomenalan line-up ovih izvođača. Vidimo se 27. avgusta!

Korisnici
Logovanje korisnika