Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest

Dva avgustovska dana  na Divčibarama, divota!

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji Mountain Music Fest, koji se održava od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama, počela je na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs.

Za petak, 12. avgust, kada nastupaju Musical Dosctors, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO i TBF, cena karata iznosi 500 dinara. U subotu, 13. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Mutante, Cotton Pickers, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe i DJ Gocea, a ulaznice su dostupne po ceni od 1200 dinara, dok je cena karte za nedeljni MMF afterday, kada će posetioci moći da čuju Bege Fank, Ljudski Maximum, Nezoob i Phat Phillie – 500 dinara.

Broj karata po ovim cenama je ograničen, a osim jednodnevnih, i dalje će biti dostupni paketi ulaznica za sva tri dana po ceni od 2100 dinara. Organizatori ističu da će i ove godine, u skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina biti besplatan.

 

MMF, Foto: PROMO

 

 „Sada već tradicionalno, u cenu svake ulaznice uključeni su svi dodatni sadržaji - umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Najmlađi posetioci će moći da se zabavljaju u Avantura parku i na Zip lajnu, radionici Maskiraonica i Šumi boja, a ove godine spremili smo i sadržaje poput joge, orijentiringa, igra pokreta, slikanja na telu, ali i čitavu Zonu umetnosti“, kaže Matija Tripković, direktor festivala.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Njihov line-up je divan, a mi biramo da vam pustimo omiljenu splitsku grupu TBF (The Beat Fleet, poznat i kao TBF, bend iz Splita, Hrvatska, osnovan 1990. godine. Članovi benda su: Aleksandar Antić, Mladen Badovinac, Luka Barbić, Ognjen Pavlović, Nikša Mandalinić i Nikola Vidović. Objavili su šest albuma, a na našem konkursu za Music Video Awards 2K21 Saša Antić iz ove grupe je bio nominovan u nekoliko kategorija, TBF takođe) i njihovu Pas sa plastičnim plaštom koju obožavamo.

Korisnici
Logovanje korisnika