dreDDup + Blue Mondays

Propustiti ovu svirku je težak korak za pojedinca, a još teži za čovečanstvo!

Ovog petka će u niškom AKC Fuzz-u nastupiti dreDDup po prvi put. dreDDup je massacre industrial bend iz Novog Sada. Aktivni su od 1997. i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju mešavinom industrial rok i demonik elektronik big beat muzike. dreDDup iza sebe ima 10 studijskih albuma koji su izdavani kako u Srbiji, tako i u inostranstvu (USA, Japan, Francuska, Engleska, Poljska...).

Tokom godina radili su na projektima vezanim za film i pozorište a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu. Jedan su od retkih domaćih bendova koji iza sebe ima nekoliko Evropskih turneja i sarađivao je sa velikim imenima industrial rock scene. Delili su binu sa velikanima scene poput: The Prodigy, Laibach, Marilyn Manson, Skrillex, Toy Dolls, Deathstars, Soulfly, DAF...

Bend je tokom godina nastupao na svim većim festivalima po zemlji i regionu. Njihovi nastupi su okarakterisani kao energični, opasni i ispunjeni elementima teatra. Trenutno rade na svom novom albumu.

Kao domaćini, iste večeri nastupa tribute grupa Joy Divisiona, poznata kao Blue Mondays. Blue Mondays je post-punk tribute band sacinjen od iskusnih muzicara. Marko Marjanović -gitara, vokali – Pedja Živanović i Milos Minčić – bubnjevi i bas – Jakov Živković.

Cena ulaznice je 300RSD.

Korisnici
Logovanje korisnika