Ponovo radi NIŠVILLE!

Počinje prodaja festivalskih ulaznica

 

Još do pre nekoliko dana nije se znalo da li će se ovogodišnji Nišville Festival uopšte održati zbog nesuglasica sa gradskim vlastima ali je konflikt, na radost brojne publike, razrešen, tako da je vest o početku prodaje ulaznica odjeknula regionom, dakle:
 

u petak, 10.februara 2023, tačno 6 meseci pre početka glavnog programa predstojećeg internacionalnog Nišville jazz festivala, počinje pretprodaja Kompleta ulaznica za Nišvile 2023, koji će biti održan od 10. do 13. avgusta 2023 u Nišu. 

Promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festvalskom prostoru (Earth & Sky stage – Plato niške Tvrđave )iznosi 2.500 dinara za parter i bočne tribine, a ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica! To praktično znači da će najbrži i najverniji poštovaoci festivala imati mogućnost da prate 25 vrhunskih koncerata za samo 100 dinara po nastupu!

Inače, dnevna karta za Nišville 2023 će neposredno pred festival koštati 2.500 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice!

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 4. do 13.avgusta 2023 (uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe) biće izvedeno preko 300 programa na 20 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača!

Od 10.februara Kompleti ulaznica za Nišville 2023 mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs  

Prodajna mesta https://www.tickets.rs/partners a kompletan program festivala možete pogledati ovde http://nisville.com/sr/nisville-stages/

 

Korisnici
Logovanje korisnika