Počinje prijavljivanje za ovogodišnji MENT

Ovaj višestruko nagrađivani festival glazbenih otkrića u simbiozi s konferencijom omogućava predstavljanje izvođača iz cijele Europe pred međunarodnim glazbenim stručnjacima i publikom

 

Jedan od najznačajnih showcase festivala u ovom dijelu Europe, MENT Ljubljana, otvorio je prijave za bendove, samostalne i live izvođače te DJ-e koji će moći nastupiti na njegovom jubilarnom desetom izdanju.

Ono će se održati od 21. do 24. veljače 2024. u glavnom gradu Slovenije na više lokacija. PRIJAVE su otvorene do 1. rujna i potpuno su besplatne, a jedan od uvjeta je da prijavljeni imaju koncertno iskustvo te javno dostupne video i audio materijale. 

MENT Ljubljana je najveći događaj takve vrste u regiji. Radi se o višestruko nagrađivanom festivalu glazbenih otkrića koji u simbiozi s konferencijom omogućava predstavljanje izvođača iz cijele Europe pred međunarodnim glazbenim stručnjacima i publikom. Od svog prvog izdanja u 2015. ugostio je brojne hrvatske izvođače te na neki način postao obavezno i rado posjećeno mjesto svih glazbenih profesionalaca iz regije.

Svi prijavljeni će do najkasnije 12. siječnja biti obaviješteni putem e-pošte (provjeriti mapu neželjene pošte) o rezultatima. Više o festivalu može se pročitati na www.ment.si. Festival podupire platforma TuneCore. (info: promo)

Link za prijave

Korisnici
Logovanje korisnika