Koncert Ramba Amadeusa u MTS dvorani 25. decembra ima još luđe ulaznice!

Za razliku od zagrebačkog koncerta gde su u prodaju puštene ulaznice Mala Pokora i Oprost, za beogradski možete da kupite Inat, Dupli Inat i Komplet Trostruki Inat

Koncerti Ramba Amadeusa već su decenijama oni koji se najduže pamte i najviše prepričavaju, međutim sada imamo nešto sasvim drugačije:

Ne sumnjajući da će i ovi koncerti biti među najvećim „hitovima“ sezone jesen/zima 2022, o njima se priča na drugu temu – nazivi ulaznica koje već možete da kupite preko eventima.hr i beogradskog tickets.rs.

I kao što su već svi mediji regiona objavili nazive i cene karata za koncert u zagrebačkoj Tvornici 2. decembra, za ovaj beogradski, koji će se održati u MTS dvorani (Dom Sindikata) 25. decembra u prodaju su puštene, ako je to uopšte moguće, još luđe ulaznice, pa vam predlažemo da se „prošetate“ do Ticketsa  i među svim ovim kartama izaberete onu koja je kao skrojena za vas: da li vam paše običan Inat, Komplet Trostruki Inat 3 u 1, Great Idea Gratitude Card ili možda čak ona jedna jedina, koja rešava sve – Milijarda – Genesis Card!

Takođe je interesantno pomenuti da su plakat za ovaj koncert udruženo uradila dva vrhunska umetnika s ovih prostora – virtuozni fotograf Nebojša Babić i svetski kalibar dizajna, čudesni Slavimir Stojanović Futro.

Od mora fenomenalnih Rambovih spotova, biramo danas ovaj za Brod Budala iz 2019. godine.

 

Korisnici
Logovanje korisnika