Veliki koncert Ramba Amadeusa, sada već tradicionalno, za kraj godine, u Beogradu!

Posle Zagreba i Skopja, sledi koncert u MTS dvorani u Beogradu 25. decembra

 

Sezona koncerata Ramba Amadeusa jese/zima 2022 se zahuktala iz sve snage: posle Botaničke Bašte u Beogradu, Zagreba, sinoć je bilo Skopje, pred veliki koncert u Beogradu, u MTS dvorani 25. ovog meseca.

Sinoćnji koncert u Skopju bio je različit po mnogo čemu: Rambo Amadeus je, zajedno sa makedonskim ZJM Big Bendom, u prepunoj sali skopske Filharmonije, svirao svoje autorske stvari na sasvim drugačiji način.

Evo šta je RA rekao na svojoj Official Facebook stranici nekoliko sati pred sinoćnji koncert:
"Generalna proba sa ZJM , Bog Band iz Skopja, upravo završena. Imali smo 5 proba, zadnje dvije na bini, taman sam se privikao i na zvuk benda i akustiku sale. Moram da kažem da imam tremu, dosta su rada ljudi uložili u ovaj dogadjaj. Koncert se snima audio na 48 kanala i video sa 6 kamera. Nisam bio 5 godina u Makedoniji, sad sam dočekan stvarno kao neka velika muzička zvijezda. Makedonci zaista žive za muziku, izvanrendo cijene muzičare, pa se nadam da ću biti na visini zadatka. Držite mi palčeve!"

 

Rambo Amadeus i ZJM Big Bend u skopskoj Filharmoniji, Foto: MUZZIK

 

Sala je bila puna, koncert rasprodat iako se ne radi o njegovom uobičajenom izvođenju a u nedelju, 25. decembra, Beograđani će, sad već tradicionalno, dočekati svog omiljenog Tzara u velikoj sali MTS dvorane (nekadašnjeg Doma sindikata) s početkom od 20 časova.

Obzirom da je pre dve nedelje ovaj muzičar i stvaralac napravio još jedno delo o kome ne prestaje da se priča - "Pod rotacijom", vi je poslušajte ako već niste i požurite da kupite svoju kartu za veliki beogradski koncert pred nama, ili direktno na blagajni Dvorane ili preko Tickets. rs

 

Korisnici
Logovanje korisnika