Goran Bare i Majke i Vojko V biće gosti Kontakt konferencije

Puno različitih sadržaja nudi ovogodišnje izdanje kONTAKT konferencije

Goran Bare i Majke i Vojko V nastupiće u festivalskom delu sedmog Kontakta, koji nas očekuje od 23. do 25. marta 2023. godine na više lokacija u Beogradu.

Goran Bare i Majke stižu na #Kontakt23 u četvrtak, 23. marta. Nastupiće u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Promotivni kontigent ulaznica je rasprodat, pa su u opticaju ulaznice po redovnoj ceni od 2.000 dinara.

Malo je toga što se o višedecenijskom radu Gorana Bareta i Majki ne zna. Zna se samo da dosta dugo nisu svirali u Beogradu i da će baš zato svojim koncertom otvoriti muzički program sedmog izdanja Kontakta.

Njihovi koncerti su uvek nabijeni emocijama, ali i neizvesnošću. Nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

 

Goran Bare i Majke, Foto: PROMO

 

Drugo ime koje organizatori Kontakta otkrivaju za festivalski deo programa jeste jedna od najvećih hip-hop senzacija u regionu – Vojko V.Svojim nastupom u Zappa Bazi 24. marta (21h) uveličaće novo izdanje tradicionalne manifestacije, koja tokom marta Beograd čini centrom muzičkih zbivanja na prostorima bivše Jugoslavije.

 

Vojko V., Foto: Promo

 

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se sedmi put u Beogradu. #Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara već su u prodaji, a ukoliko ih do koncerta ostane, na ulazu u Zappa Bazu na veče koncerta koštaće 2.000 dinara.

#Kontakt23 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

Za razvoj i napredak ove oblasti neophodna je konstantna saradnja stručnjaka sa naših prostora, kao i razmena iskustava i primera dobre prakse. (Izvor: Promo)

 

Korisnici
Logovanje korisnika