Velika žurka ove subote: System of a Down i Disturbed u Zappa Bazi!

Uživaćete u izvedbi britanskih tribute bendova Chop Suey i Disturbed UK

U onim davnim vremenima kad još nije postojao Youtube, a kamoli Spotify, Deezer i ostali servisi, generacija koja je stasala na MTV-u i VIVA-i Zwei imala je svoje (nu) metal heroje. Između ostalih to su bili System of a Down i Disturbed, a sada će svi oni moći da uživaju u njihovim pesmama u izvedbi britanskih tribute bendova Chop Suey i Disturbed UK. U rokovnike i pametne telefone treba da se pribileži 18. februar 2023, a mesto je Zappa Baza! Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe po ceni od 900 dinara svakog dana u Zapa Baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1200 dinara, kao i na ulazu Zappa Baze, ukoliko ih preostane. Rezervacije na tel. 064/0108011.

 

SATNICA:

20:00 Vrata

21:00 Disturbed UK Tribute

21:50 Chop Suey

 

Chop Sui, Foto: PROMO

 

 

Chop Suey sjajan je britanski tribute bend koji čine muzičari iz vrlo poznatih bendova: Sam Totman iz DragonForcea, Tommy H iz Anti-Nowhere Leaguea, Andre Joyzi iz Breed 77, dok je na vokalu harizmatični Martin Jackson iz Confydea. Svaki pravi fan SOAD-a može da očekuje niz njihovih hitova u vrlo uverljivoj i žestokoj izvedbi, pa zašto onda propustiti “Toxicity”, “Aerials”, “BYOB” i naravno “Chop Suey” na dohvat ruke… A o popularnosti benda svedoče turneje po Australiji i Novom Zelandu, dok su nedavno nastupili u Holandiji.

 

Kad se pomenutim momcima na vokalu pridruži Archie Wilson, dobije se Disturbed UK tribute. Ovog harizmatičnog vokala proslavio je viralni hit na youtubeu “Greatest Hit of Disturbed” https://www.youtube.com/watch?v=66gSvNeqevg.

“Down With the Sickness”, “The Vengeful One”, “Prayer” i “Sound of Silence” samo su neki od hitova koje možete da očekujete ovom prilikom. Svi putevi 18. februara vode u Zappa Bazu! (Izvor: promo)

 

Korisnici
Logovanje korisnika