Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Kobosil i Valentina Luz u Dragstoru za početak nove Apgrade sezone!

Domaća podrška: Filip Xavi i Maria Karan

Kobosil se vraća u Beograd. Ekskluzivni set berlinskog producenta i DJ-a koji pomera svet tehna je kulminacija prve epizode nove Apgrade sezone, ali to nije sve što vas očekuje u Dragstoru 21. aprila. Valentina Luz, rezident Mamba Negra večeri iz Sao Paola priključuje se line up-u, a domaća podrška rezervisana je za rezidenta kluba Filipa Xavi-a i debitantski Apgrade nastup Marie Karan.

 

Ulaznice po ceni od 1190 dinara dostupne su na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs.

 

Kobosil

Kobosilov put do globalnog tehno fenomena zvuči gotovo neverovatno. Tinejdžerske dane posvetio je rigoroznom istraživanju produkcije i DJ-inga nakon čega se upustio u klabing, redovno odlazeći u Berghain. Vreme provedeno u klubu i poznanstva koja je stekao dovela su ga do pozicije koju svaki tehno izvođač priželjkuje - ubrzo nakon prvih Ostgut Ton izdanja postao je rezident legendarnog kluba.

Katarzična energija njegovih setova oblikovana je ne samo beskompromisnim zvukom koji razvija već i estetikom koju duguje nizu stilova elektronske muzike na kojima je odrastao. Kobosil predstavlja talas tehna koji je moderan, brz i agresivan ali duboko ukorenjen u klasičnom zvuku. Posvećenost i nepokolebljiv stav ogledaju u svim njegovim projektima, bilo da je u pitanju izdavaštvo, produkcija ili moda. Na Apgrade-u će nam predstaviti svoju kombinaciju mračnog i ekstatičnog zvuka karakterističnog za DJ-eve koji definišu zvuk nove generacije.

 

Valentina Luz

Brazilska umetnica Valentina Luz jednako se dobro snalazi u ulozi DJ-a i modela. Njeno prisustvo na sceni otvara nove prostore ne samo za LGBTQIA+ zajednicu koju s ponosom predstavlja već i za sve umetnike koji su spremni da eksperimentišu sa nazigled nespojivim uticajima. Bez obzira na zvuk koji neprestano fluktuira, njeni brazilski koreni učinili su da zadrži ono što je esencijalno - definisan gruv i funkcionalnost koja se nedvosmisleno prenosi na dancefloor.

Domaća podrška

Prvo dešavanje devete Apgrade sezone ima dva termina rezervisana za lokalne izvođače. Kao i na decembarskom izdanju imaćete priliku da čujete predstavnike dve generacije beogradskog klabinga. Ovog puta to su lokalna tehno legenda i rezident kluba Drugstore Filip Xavi Maria Karan koja će imati debitantski Apgrade nastup.

 

Korisnici
Logovanje korisnika