Stellarcompanion i Ali Güney nastupaju kao domaća podrška bendu HVOB

Petak, 6. oktobar 2023. u klubu Drugstore, Beograd

 

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti. Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna  od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

 

HVOB je na sceni je više od 10 godina, a na sebe su skrenuli pažnju upravo izuzetnim live act-ovima, pa su svojevremeno porglašavani i za najbolji live act band.

Odrasli su na Nirvani i Oasisu, obišli su sve svetske festivale, i ostali isti - nepretenciozni, zaljubljeni u kreiranje i bitove, interakciju sa publikom.

 

Ovaj austrijski elektronski duo se etablirao na međunarodnoj muzičkoj sceni  i svojim izdanjima, kojih do sada ima šest i nebrojeno veliki broj hitova. Ko je imao prilike mogao ih je videti na brojnim popularnim svetskim festivalima, od Sonara do Burning Man-a, i čuvenim muzičkim projektima kao što su Cercle i Boiler Room,

a njihove turneje neretko uključuju nekoliko kontinenata, te se predstojeći nastup u Beogradu dešava baš posle velike američke turneje.

 

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

 

HVOB najzad dolazi u Beograd, u tehno hram i to u saradnji Terminal festivala i kluba Drugstore.

Petak, 6. oktobar 2023. od 23.00

Vrata Kluba se otvaraju u 22.00

Korisnici
Logovanje korisnika