Reggae na Savi: Brain Holidays u Močvari

Reggae veterani se vraćaju u Močvaru

Močvara će 18. maja iz Zagreba preseliti u Kingston, kako bi se stvorila prava kulisa za nastup domaćih reggae pionira, grupe Brain Holidays. Članovi ove grupe pamte prve dane stvaranja reggae scene koja se okupljala u prostorima Močvare i bivšeg Attacka. Mnogo godina kasnije Brain Holidays se vraća se u Močvaru 18. maja da pokaženajbolje od svog 23-godišnjeg opusa. Pre i posle koncerta zagreva vas Prancing D. 

Pre samog koncerta, od 20h moći ćete da pogledate njihov dokumentarni film “Bite Of Paradise” o snimanju albuma na Jamajci, koji je  osvojio nagradu na 16. DORF Festivalu za najbolji dokumentarni film.


Brain Hollidays, Foto: PROMO


Brain Holidays pioniri su reggae muzičke scene u Hrvatskoj, a osnovani su sad već daleke 2000. godine. Iza sebe imaju na stotine odsviranih festivalskih i samostalnih koncerata i pet studijskih albuma u izdanju Dallas Recordsa. Album “Jamaican Connection” snimljen je u najboljem studiju na karipskom otočju Tuff Gong (Kingston, Jamajka) kojeg je osnovao legendarni Bob Marley, a na njemu su ugostili vrhunske muzičare poput Italee, Hornsmana Coyotea, Alejandra Buendije, Kandžije i Brice. Za vrijeme boravka na Jamajci bend je nastupio i na Italee & The Circle Of Brethrens festivalu u Kingstonu.

Brain Holidays su se etablirali kao vodeći hrvatski reggae bend čije pesme u probile žanrovske barijere pa se mogu čuti i u eteru domaćih komercijalni(ji)h radio stanica. Glazbu Holidaysa inspirisanu zlatnim periodom roots reggaea prate šareni tekstovi, od ozbiljnih angažiranih pa sve do zajebantskih i ljubavnih s neizostavnim lightmotivima pozitivnih vibracija i vere u bolji i srećniji svet. Live nastupi koji teraju na ples su jedan od najjačih aduta ovog mnogočlanog benda.

Nabavite ulaznice na vreme.

Ulaznice:
- Upad u pretprodaji do 17.5.2023. u 23:59h: 7€
- Upad na dan događanja: 10 €

Ulovi Brain Holidays u svom gradu:

18.5. Močvara, Zagreb

19.5. Kotač, Pula

9.6. Prostor, Čakovec

4.8. Azimut, Šibenik

5.8. Roots Revival Festival, Herceg Novi

6.8. Pivana, Herceg Novi

17.8. Overjam Reggae Festival, Tolmin

28.10. Klub kulture, Križevci

 

Korisnici
Logovanje korisnika