Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Ča metal koncert u Močvari: Po’ metra crijeva!

Koncert se održava u sklopu projekta “Močvarno poduzetništvo” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 

U najavi ovog koncerta za koji očekujemo da će biti spektakularan, piše:

"Dragi ljubitelji glazbe i ča metala, pripremite se za nevjerojatan glazbeni doživljaj jer Po’ Metra Crijeva dolazi u Zagreb!

Što je ča metal? To je spoj nevjerojatnog metala s dušom istarske tradicije. Ova glazba temelji se na istarskoj ljestvici, našem kulturnom blagu, gdje se sopelima izvodi onako kako se to činilo “na takno i debelo” – dio UNESCO-ve kulturne baštine. To je iskustvo koje ne smijete propustiti!

Ovo će biti prvi PMC headlining koncert u Zagrebu, i najvažnije, promocija najnovijeg albuma “Boškarin IV” koji je izašao 17.4.2023. godine! Ovaj album donosi nevjerojatne glazbene trenutke, uključujući dva nagrađivana singla sa spotovima: “Čižićka Rapsodija” i “Prokleti Pust”. Naša svrha je podijeliti ovo glazbeno remek-djelo s vama uživo!

I ne zaboravite, PMC (Po’ Metra Crijeva) su poznati po svojoj nevjerojatnoj izvedbi uživo. Očekujte energiju koja će vas podići i ostaviti bez daha!Gosti i iznenađenja bit će objavljeni uskoro, zato ostanite u tijeku!

Nemojte propustiti priliku biti dio ovog glazbenog spektakla i sudjelovati u promociji albuma “Boškarin IV”. Označite datum – 11.11.2023. u Močvari, i spremite se za nevjerojatnu glazbenu noć!

Zajedno ćemo stvoriti glazbenu povijest. Vidimo se na koncertu Po’ Metra Crijeva – Ča Metal Spektaklu!

Upad u pretprodaji: 8 €/60,28 kn

Upad na dan događanja na blagajni kluba: 12 €/90,41 kn

Koncert se održava u sklopu projekta “Močvarno poduzetništvo” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Korisnici
Logovanje korisnika