God is an Astronaut u zagrebačkoj Močvari ove jeseni!

Band sprema presjek bogate karijere uz naglasak na kultni album „All is Violent, All is Bright"

 

God Is An Astronaut je irski post-rock band iz okruga Wicklow koji kombinuje elemente elektronske muzike, krautrocka i svemirskog roka.
Ovaj instrumentalni rock band sa aktivnim antiratnim stavom i reputacijom žestokih nastupa uživo, pojavio se 2002. godine sa zvukom koji kombinuje epske melodije post-rocka, preciznost elektronskog Krautrocka à la Tangerine Dream, i elemente svemirskog roka.

Vremenom su njihovi albumi, koji uključuju hvaljeni All Is Violent, All Is Bright (2005), uključili aranžmane za hornu i nenametljive vokale, ali je njihova muzika ostala izrazito atmosferska, melodična i hitna. Godine 2021. kvartet je objavio svoj turbulentni deveti dugometražni nastup, Ghost Tapes #10.

S prvim danima jeseni oni se vraćaju u Zagreb se vraćaju a koncert je zakazan za nedjelju, 24.9. u klubu Močvara gdje band sprema presjek bogate karijere uz naglasak na kultni album „All is Violent, All is Bright".

Još jedna novost zagrebačkog koncerta je i poseban vizual kojeg potpisuje dizajnerski obrt Radnja.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 18,56 eura dostupne su u Dirty Old Shopu u Zagrebu, Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio. Na dan koncerta cijena iznosi 21,24 euro.

Zajedničku organizaciju potpisuju zagrebački Subsonic events i riječki Distune promotion.

 

Korisnici
Logovanje korisnika