Obojeni program u pulskom Kotaču

Pored Obojenog programa, u subotu nastupaju varaždinski Kranks i DJ Zlajo

 

Subota, 20. svibnja, u Klubu Kotač donosi koncert legendarnog novosadskog benda Obojeni Program, koji u Puli nastupaju nakon više od 25 godina. Program počinje u 20 sati u dvorištu Rojca, a uz kultni novosadski sastav, posjetitelje će zabavljati i DJ Zlajo.

"Svaka definicija gubitak je slobode", a Obojeni Program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefiniraju životni ciljevi.

Obojeni Program je bend koji postoji gotovo četiri desetljeća i od prvog dana nametnuli su se kao bend s autentičnim glazbenim izrazom, a tu "autentičnost" nije lako definirati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanaliziraju The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats... ali cijelo vrijeme uspijevaju da ne zvuče kao netko od spomenutih. Obojeni Program su pravac za sebe, glazbeni izraz koji je nezahvalno uspoređivati s bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu vjerni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

 

Obojeni program, datumi koncerata

 

Kebra i Obojeni program su ti malobrojni sretnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da riskiraju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset glazbenika, a dio opće kulture cijele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Johna Peela na BBC radiju i emitiranje spota za "981" u MTV 120 minuta. (Izvor: promo)

Varaždinci, evo jednog od poslednjih objavljenih singlova ovog benda, da se podsetite i pripremite za koncert.

 

Korisnici
Logovanje korisnika