Singl, koncert, novi album - sve odjednom, Zlatko!

Svi zajedno smo pozvani na koncert Zlatka i Optimista povodom 16. godišnjice izlaska njegovog prvog albuma Svet je lep.

Da veče bude još toplije, prisustvovaćemo i predstavljanju Zlatkovog novog studijskog albuma, jedanaestog po redu, Svet je lep. I sam kaže da ju je tako nazvao tek nakon što su mu bliski, koji su zajedno kreirali novu ploču, dali do znanja da ih novi materijal podseća na "starog Zlatka", koji je i muzički i tekstualno veoma razigran.

„Bez obzira na vremena i iskušenja koja nas zadese u životu, zahvalan sam što imam ogromnu volju koja mi omogućava da energično i radosno stvaram svoj jedanaesti album, kao da je prvi“, kaže Zlatko.

 

Zlatko i Optimisti, foto: Kino Šiška

 

U objavi na sajtu Kina Šiška piše:
"Zlatka svi znamo i vjerovatno nije potrebno detaljno objašnjavati njegovu priču. U novije vrijeme mogli smo se uvjeriti da mu je ono što ima na jeziku poznato u životu, posebno kada su u pitanju uvjerenja ili lično mišljenje, a on to nikada nije krio. Sam kaže da je najbolji odgovor na prošlost i sve što se dešavalo posljednjih godina nova priča. Muzika je uvek bila rešenje, gde se sklonio kada je bilo najlepše ili najteže. I zašto bi ovaj put bio drugačiji?"

"Na bini će ga pratiti njegovi Optimisti u punoj postavi, koja zajedno s njim broji jedanaest članova. Rekao nam je i da će nas iznenaditi gostima koji su dio njegove karijere od početka do danas. Pogodi ko je to?"

Novi album će biti objavljen u obliku knjige sa tekstovima, opisom i kodom za preuzimanje pjesama. Naravno, nove pjesme će biti dostupne i na svim digitalnim platformama.

 

Korisnici
Logovanje korisnika