Mia - Stranac kojeg znam

Nežnu pesmu prati nostalgični spot

 

Jedna od najvećih hrvatskih zvezda, Mia, na Zagrebačkom festivalu otpjevala je pesmu “Stranac kojeg znam”.

Muziku i tekst za pesmu napisali su Mia Dimšić, Damir Bačić i Vjekoslav Dimter, a aranžman je delo sjajnog Ivana Pešuta.

Mia je s autorskim timom Bačić – Dimter pjesmu “Stranac kojeg znam” izvorno namenila albumu na engleskom s malo drugačijim tekstom, ali atmosfera koju su postigli snimajući u studiju uz produkciju Ivana Pešuta bila je presudna za promenu mišljenja. Odlučili su u tom trenutku da je pesma predestinirana za Zagrebački festival i domaći eter.

“Inspiracija za novi tekst su ljudi koje možda upoznamo na kratko, možda i ne ostaju u našem životu, ali su važni prolaznici koji nas mijenjaju i ostaju u nama zauvijek. Vjerujem da neke ljude znamo znatno duže nego što ih poznajemo, a pjesma opisuje susret s osobom koja je mene zauvijek promijenila. Nadam se da će se publici svidjeti priča koju smo pokušali prenijeti”, objasnila je Mia.

S tom pričom na umu, producentski tim Sestrice je napravio nostalgičnu radnju spota u kojem se Mia priseća tog jednog dana sa strancem kojeg zna, a kojega u ovome zapisu glumi Filip Vidović.

“Stranac kojeg znam” se naslovom uklapa u mozaik prethodnih pesama, ali je pesma po mnogo čemu nešto drugačije od onoga na što smo od nje navikli i zasigurno će mnoge oduševiti. (Izvor: Crorecords)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika