HALI GALI PREMIJERNO U ZAGREBU!

Subota, 24. veljače 2024. // Zagreb, Medika

 

Hali Gali napokon ima zagrebačko izdanje - u subotu, 24.veljače 2024. godine okupiraju Mediku i predstavljaju svoju drugu kompilaciju! Petregionalnih kolektiva i inicijativa, JeboTon, Velvet, Superval, beogradski Kišobran i HaliGali, udružili su snage i organizirali događaj koji će pokazati snagu regionalne scene, a nakojeg stiže čak 9 bendova i 2 DJ-a!

Nastupaju Vizelj, Šajzerbiterlemon, Proto Tip, Gazorpazorp, Nadya, Ubili Su Batlera,Cactus Fields, Ki Klop kao predstavnici JeboTon Kolektiva i Željezne Pilule kaoreprezentacija Superval mladih bendova. Nakon bendova nas do ranih jutarnjih satizabavljaju renomirani beogradski DJ-evi Stevie Whisper i Andria.

Hali Gali je glazbeni festival poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnihglazbenih žanrova. Shortparis, Repetitor, Vizelj i KOI KOI samo su neki od bendova koji sukroz godine nastupali na ovom festivalu. Na svakom svom izdanju Hali Gali pronalazi,promovira i podržava mlade glazbene talente na srpskoj i regionalnoj alternativnoj sceni.

Zbog svog utjecaja i širokog spektra aktivnosti, Hali Gali je prerastao u glazbeni pokret podčijim se kišobranom nalazi značajan broj lokalnih bendova pa je tako nastao i Hali Galikolektiv koji okuplja alternativne izvođače. Sve je krenulo 2019. godine kada su izdali prvukompilaciju na koju je uvršteno devet bendova i isto toliko pjesama. Srpska, a posebicebeogradska glazbena scena posljednjih godina doživjela je procvat, a svakom tko pratiregionalnu glazbenu scenu jasno je da su neke nove, mlade snage došle na svoje.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 EUR možete kupiti online putem platforme CoreEvent.Ako ih ostane, na dan događaja cijena ulaznice iznosit će 20 EUR.

 

Korisnici
Logovanje korisnika