Uskoro novi album Scorpionsa!

Veterani hard rock-a objavili su zvaničan datum izlaska svog novog albuma!

Bend Scorpions objaviće 11. februara 2022. svoj 19. studijski album pod nazivom “Rock Believer”. Novi album najaviće singlom “Peacemaker” koji očekujemo uskoro, već 21. oktobra.

Tako velikim brojem albuma ne može da se pohvali mnogo bendova, zbog toga su Scorpionsi jedni od najpopularnijih za žanrove kojima se bave. “Rock Believer” biće jako poseban za sve članove jer su ga kako sami kažu, u celosti napisali samo u jednoj prostoriji. Sve to podsetilo ih je na period osamdesetih kada je muzika tako stvarana i inspirisalo ih da u svoje nove melodije unesu i malo retro energije.

Jedan od članova benda, Klaus, izjavio je kako je cilj samog albuma da se postigne jači i čvršći zvuk, kao i da je ovoga puta glavni fokus na “žešćim” pesmama.

Ako sve bude išlo po planu, Scorpionsi će marta sledeće godine započeti svoju svetsku turneju. Za sada je planirano da im se na tom putu u Evropi pridruži grupa Mammoth WVH koja će nastupiti kao njihova predgrupa. Nadamo se da će tokom svoje turneje posetiti i Srbiju u kojoj su poslednji put nastupili 2018. godine.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika