Grupa Boa II i besne suze

Singlovi se nižu, evo je "Lacrima", prva autorska pesma benda!

„Lacrima“ je četvrti singl grupe Boa II, ali je zapravo njihova prva autorska pesma. Iako je godinama stajala po strani, Luka Banić došao je na ideju da se ta pesma konačno snimi. Mladen Puljiz je ideju prihvatio i bend je otputovao u Zadar kod prijatelja i producenta Mirka Miočića i „Lacrima“ je napokon oživela. Prateće vokale je otpevala Lukina sestra Martina Banić Peterlić.

„Kao i za pesmu, tako je i za spot inicijalna energija došla od Luke. Stalno je govorio da za "Lacrimu" treba napraviti video i da ima čoveka za to, Dinka Doringa. Odmah nam se dopalo kako Dinko vidi našu pesmu te smo jedno nedeljno popodne Martina, Luka i ja otišli u jedno atomsko skloniste u blizini Doma Sportova i u vrlo prijatnoj atmosferi snimili osnove potrebne za Dinkove fantazije... Evo, rezultat je pred vama i mislim da je ovo početak dugotrajnije saradnje.“ – rekao je Mladen Puljiz.

Režija, kamera i montaža je delo Dinka Čvorića – Doringa,  muzika Luke Banića i Mladena Puljiza koji je i autor teksta. Za aranžman su odgovorni  Luka Banić i Mladen Puljiz.

Izdavač je MENART

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika