Coldplay – Biutyful

I Čudaci mogu da postanu najpopularniji bend na svetu!

Coldplay predstavlja Puppet Band The Weirdos u novom „Biutyful“ videu.

The Weirdos se pridružuju Krisu Martinu i Koldpleju u novom muzičkom spotu za pesmu benda „Biutyful“. Bend je u sredu objavio muzički video sa svog LP-ja Music of the Spheres iz 2021.

Video koji je režirao Mat Whitecross prikazuje lutkarski bend koji pokušava - i ne uspeva - da postane muzičar u svetu "samo za ljude". Ali kada vide znak koji ukazuje na „čudake“ u lokalnom baru, ulaze unutra i pronalaze druge koji liče na njih. Tamo se okupljaju i postaju „najpopularniji bend na svetu“, dokazujući da su i čudaci „Biutyful“.

 

Coldpalay, Foto source: SkNewshub

Martin je prvi put predstavio lutkarski bend — koji čine pevač Angel Moon, bubnjar Donk, gitarista Sparkman i Wizard — u emisiji The Tonight Show prošlog meseca, kada je izveo numeru za Jimmyja Fallona i objasnio kako se bend iz svemira sastao sa frontmenom Coldplaya.

„Ostatak benda, Coldplay i ja, imali smo sreće da dobijemo karte da ih vidimo na koncertu, samo smo pokušali da privučemo njihovu pažnju i kažemo: ’Molim vas, jednog dana, možemo li da radimo zajedno?’“, rekao je Martin.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika