TROYE SIVAN - Got Me Started

 

Nakon hit singla „Rush“ za koji se definitivno može reći da je obilježio ljeto za nama, pop zvijezda Troye Sivan predstavlja numeru pod nazivom „Got Me Started“!

U susret predstojećem albumu „Something To Give Each Other“, čiji je izlazak najavljen za 13. oktobar, novi singl donosi prepoznatljivu melodiju i još jedan nevjerojatan muzički spot, čiju režiju potpisuje Gordon von Steiner, koji je ujedno zadužen za celokupan vizuelni identitet predstojećeg izdanja.

„Kada smo pisali tekst pjesme, neprestano sam pjevušio melodiju numere „Shooting Stars“ elektronskog sastava Bag Raiders. Učinili su nam veliku uslugu time što su nam dopustili da iskoristimo deo melodije, siguran sam da to u prošlosti ne bi bilo moguće. Presrećan sam što sam dobio šansu da na neki način dam omaž pesmi koja je za mene kultna. Ian Kirkpatrick, koga smatram genijem, radio je muzičku produkciju. Obožavam njegov rad, imao je ideju da snimimo vokal sporije i da ga zatim ubrzamo, rezultat toga je ono što čujete u refrenu, odmah me je oduševilo kako zvuči“, izjavio je Troye o procesu rada na pesmi.

Umjetnik australijskog podrijetla predstavio se publici pre skoro deceniju svojim prvim EP-jem pod nazivom „TRXYE“, a sa samo 28 godina Sivan je uspio da se čvrsto etablira kao svjetska zvijezda pop muzike, mode i LGBTQI+ zajednice. Njegov prethodni singl „Rush“ postigao je neverovatan globalni uspeh sa preko 180 miliona slušanja na muzičkim servisima za samo dva meseca. Nedavno je objavljen i remix numere na kom su mu se pridružili britanska kantautorka PinkPantheress, kao i član k-pop grupe Stray Kids - Hyunjin.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika