YU GRUPA U FESTU 27.OKTOBRA - koncert za najvernije fanove!

Jedan od najvećih bendova ikada sa ovih prostora, legendarna YU GRUPA prirediće svojim Zemuncima veče za pamćenje – nastupiće u klubu Fest 27.oktobra od 22h!

Ovakva intimna druženja u klubovima su možda nešto na šta njihova publika nije navikla, ali je sigurno priželjkivala. Bliži kontakt sa publikom je nešto  čega su se i članovi Yu grupe uželeli: „Neposrednost i intimnost koje imaju klubovi nemaju veliki prostori. Uželeli smo se da sa bine publiku gledamo oči u oči. To je posebna inspiracija za muziciranje.

Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već 48 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970.godine osnovali su Yu grupu, i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime, i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Baš zato je 27.oktobar dan koji treba odvojiti za njih - nekoliko decenija prijateljstva između njih i najdugovečnijeg zemuskog kluba biće krunisano njihovim prvim koncertom u Festu!

Dragi, Žika, Pera i Žule garantuju da će ovo biti sasvim posebno veče, budite i vi njegov deo, na vreme obezbedite ulaznicu za ovo druženje sa najvećima!

Prvih 100 ulaznica po ceni od 1200 dinara već je rasprodato! Ulaznice po ceni od 1400 RSD mogu se kupiti u klubu Fest kao i u Felix shop-u (TC Sremska).  Ulaznice će na ulazu, ako ih bude, koštati  1500 RSD.

Autor vesti

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika