Stanimo u gard novi spot Čoveka bez sluha

Pank-rok bend Čovek bez sluha (ČBS) objavio je novi singl i spot "Stanimo u gard", sa predstojećeg istoimenog albuma kog će koncertno promovisati 14. decembra (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda.
"Stanimo u gard' je pesma smeštena u sadašnje vreme i već svojim naslovom govori da je krajnji čas da se makar zauzme stav i prekine sa skretanjem pogleda od jako teške svetske svakodnevnice, čiji je epicenter, ponekad mislim – upravo naše najbliže životno okruženje", kaže frontmen Miki Radojević.
Nakon "I posle svega" i "Ti samo misliš da me znaš", kao treći singl i spot sa novog albuma ČBS izabrana je naslovna pesma "zbog jasne poruke koju nosi, jer je obojena tačno onakvim zvukom kakav je fan baza očekivala od benda".

 

"U dogovoru sa našim bliskim saradnikom – režiserom Tinom Jergerom odlučili smo se za spot u kome se bend najdirektnije obraća publici, a jasnim scenama sve surovije stvarnosti poziva makar na stavljanje prsta na čelo", objašnjava Radojević.

Album "Stanimo u gard" će na CD-u i digitalnim platformama do kraja novembra objaviti promoterska kuća Long Play. Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a košta 800 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Na dan koncerta biće 1.000 dinara.

https://www.youtube.com/watch?v=OWaKH-sr0s8
 

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika