Grupa Luminize šalje snažnu poruku u pesmi „Innocent“!

Od evropski poznatnog ženskog benda stiže snažna pop-rok himna oličena u naslovu „Innocent“

Poznata ženska grupa Luminize, koju čine devojke iz Hrvatske, sa adresom u Holandiji poslednjih nekoliko godina, snažno, hrabro i, zapravo, luminizirajuće nastavljaju da predstavljaju svoj autorski rad. U njihovoj pop-rok himni„Innocent“ ništa nije „nevino“, a pesma odiše snažnom porukom sa kojom će se većina tiho složiti, dok će samo nekolicina biti dovoljno hrabra da prizna greške na glas. Ovom pesmom preispituje se moralna percepcija ljudskog ponašanja: stvari nisu crno-bele, niko nije nevin, pa bismo morali da budemo i dovoljno snažni da prihvatimo svoju mračnu stranu – a upravo to su Luminize hrabro učinile! Prepoznatljiv Marcelin vokal jasno poručuje kako niko ne živi poput nevinog anđela i da nas upravo greške čine ljudima. Kada je ovakva poruka dodatno obavijena energičnom melodijom, rezultat je snažna pesma „Innocent“! Foto: www.universalmusic.rs

Singl „Innocent“ produkcijski potpisuje Tom Martin, britanski producent i tekstopisac koji trenutno živi u Holandiji, gde i Luminize žive i grade muzičku karijeru poslednjih pet godina. Tom Martin je prepoznatljivo ime u producentskim krugovima, a do sada je ostvario saradnju sa imenima kao što su David GuettaTiësto i Martin Garrix.

Preuzmi, slušaj i dodaj „Innocent“ na svoje plejliste

Za grupu Luminize poslednje dve godine svakako su bile prekretnica u dugogodišnjoj karijeri. Ostvarile su turneju sa svetski poznatom holandskom grupom Golden Earring, što je uključivalo i nastup u popularnoj amsterdamskoj areni Ziggo Dome. Ujedno, bile su i prvi ženski bend u istoriji emisije „The Voice of Holland“, gde su pokazale svoju muzičku raznovrsnost i tako se predstavile široj publici na tim prostorima.

Izdanje „Innocent“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play –

https://luminize.lnk.to/Innocent

https://www.youtube.com/watch?v=CY9SKMY1rAA

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika