Drugi HITH FEST u URMUS-u!

Drugo izdanje HITH festival održaće se od 15. do 17.februara u Udruženju rok muzičara Srbije. Za tri dana festivala nastupiće ukupno 9 bendova.

U cilju promocije rokenrola i oživljavanja domaće scene, URMUS je osmislio i već drugi put realizuje još jedan način da pomogne bendovima i ljubiteljima dobrog zvuka da se bolje upoznaju! I ovog februara, na Sretenje, drugi put će se u ovom prostoru održati HITH fest, trodnevni festival na kojem će svirati ukupno devet bendova.

Osim beogradskih bendova, na sceni URMUSA naći će se i bendovi iz drugih gradova Srbije, ali i iz inostranstva. “Ideja HITH festivala je stvaranje mogućnosti da beogradska publika čuje gradske bendove koje inače nema priliku toliko često da čuje, uklopljene sa bendovima van grada i države” kaže Luka Rašković, organizator festivala “Time želimo da stavimo svima do znanja da alternativna scena nema granice, a prestonica scene će, na tri večeri, biti Udruženje rock muzičara Srbije.“  

 

Na drugom izdanju HITH festivala nastupiće:

15.02.

- OVERDRIVE (ZR)

- KAMENE KARE (BG)

- LEM JEM (BG)

16.02.

- BRAT (UE)

- VRANE KAMENE (BG)

- VETO (BG)

17.02.

- SHE LOVES PABLO (ZG)

- MUZIKA POLUDELIH (VS)

- BEDNICI (BG)

 

Holidays in the Hram – praznici mogu da počnu uz devet sjajnih bendova koje ćemo slušati od 15-17.februara u URMUS-u! Vidimo se na HITH festu!

 

Ulaznice za HITH fest moći ćete da kupite na ulazu po ceni od 200 RSD.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika