Predstavljamo vam Swamphill! Poslušajte ih u singlu "Fake love"!

Muzički sastav iz Beograda, SWAMPHILL, prešao je dug put do svog prvog muzičkog izdanja, mereno vremenom- punih deset godina. Kombinacija bubanj i glas ne čine  tako čestu simbiozu, a neka vas ne zavara ni njihovo ime, jer je pravac muzike koju gaje SWAMPHILL dance pop sa elementima trip hopa i elektronske muzike. Ono što ih izdvaja je delimično eksperimentalan pristup pesmama, u vidu  uživo odsviranih duvačkih sekcija i džez klavirskih nota, kao i prepoznatljiv i dopadljiv ženski vokal.

Na muzičku scenu su stupili singlom “Memories” i spotom koji je premijerno emitovan na MTV Adria,  dok je pesma “Fake Love“  prvi singl koji otvara buduće digitalno izdanje albuma „The End“ koji će izaći 13.juna (Menart) . Pesma “Fake Love” podignuta je na sve digitalne platform, a možete je slušati OVDE.

SWAMPHILL su Dejan Momčilović (koautor pesama, bubnjar, aranžer, producent) i Mirjana Pašćan (pevačica, koautorka pesama, tekstopisac). Vojno Dizdar (pijanista, aranžer, producent) je ime koje se svakako mora pridružiti Swamphill timu.

Na višegodišnjem radu na pesmama grupe, učestvovali su ugledni muzičari i čitavom albumu dali autorski pečat i specifičan izraz od džeza do funk-a i dance nota (Bojan Zulfikarpašić, Nenad Gajin, Boško Jakovljević).

https://www.youtube.com/watch?v=v2synpDgcxo

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika