Muzički povratak glumice Mandy Moore

Iako smo je čuli u hit seriji This Is Us gde ima glavnu ulogu, kao i na soundtracku za animirani film Tangled, glumica Mandy Moore nije objavljivala muziku čitavu deceniju, iako je imala relativan uspeh i na tom polju.
Produkcija je na tragu gitarske osnove koju gura Post Malone, kako je lepo primetio Bradley Stern. Sa jedne strani, očiti su kantri uticaji, ali nas seća i na neke od najlepših pesama Natalie Imbruglie. Na trenutke odzvanjaju velike pesme kao što je Time After Time. Posle trećeg slušanja, When I Wasn't Watching delovaće vam kao da je radijski favorit i nešto što ste čuli mnogo puta do sada, premda ostaje autentični blend prethodnika.
Povratak Mandy na muzičku scenu je dosta interesantan jer stiže nakon optužbi koje je uputila na račun svog bivšeg muža, muzičara Ryana Adamsa. Ona je u februaru istupila sa rečima o tome kako ju je on sprečavao da se razvija, govorivši joj da jednostavno nije dovoljno dobra, ali i direktnim uplivima u dogovore i zabrane saradnji sa nekim producentima.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika