Iznenadni duet: Sam Smith i Demi Lovato

Pesma ,,I'm ready'' i video spot za istu, nakon puno priče, ali ne i potvrde premijerno je zaživela na pevačevom zvaničnom Youtube profilu, a između ostalog ova kolaboracija će se naći i na njegovom nadolazećem albumu.

,,I'm ready'' stiže sa muzičkim spotom koji je režirala Jora Frantzis, dok je za koreografiju zaslužan Sean Bankhead.

Smith je trebalo da izda svoj novi album ,,To Die For''  01. maja 2020. godine,  međutim, zbog trenutne pandemije COVID-a 19, njegovo objavljivanje je odloženo, a postoji mogućnost da će album dobiti sasvim novi naziv. ,,Mnogo sam razmišljao poslednjih nedelja i osećam da naslov mog albuma i neminovno izdanje nisu usklađeni", napisao je Smith, ,,tako da sam doneo odluku da nastavim da radim na albumu i izvršim neke važne promene i dopune.“

Prvobitni spisak numera podrazumevao je ,,Dancing With a Stranger,” ,,How Do you Sleep?,” ,,To Die For,” ,,I Feel Love,” ,,Promises,” and ,,Fire on Fire'' kao i najnoviji duet ,,I'm ready''.

Ranije ove godine, Demi Lovato je predstavila svoj povratni singl ,,Anyone" na dodeli Grammy nagrada, nakon čega je usledilo izdanje ,,I love me", a sada i kolaboracija sa Sam Smithom.

https://www.youtube.com/watch?v=glD1M418bC0

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika